Kertasiivoukset

Kun tarvitset apua suursiivoukseen, ikkunoiden pesuun tai tekstiilien puhdistukseen, soita meille. Teemme monenlaiset kotien ja yritystilojen kertasiivoukset luotettavasti ja tehokkaasti.

Kotien ja yritystilojen kertasiivoukset

Kerran tai pari vuodessa on sekä kotona että yritystiloissa hyvä tehdä perusteellisempi siivous. Hoidamme suursiivoukset asiakkaan toiveiden mukaan lattiasta kattoon saakka. Halutessasi voit pyytää meidät myös vaikkapa vain ikkunanpesuun.

Muuttosiivouksissa huolehdimme siitä, että kaikki jää siistiksi seuraavaa asukasta varten. Palveluistamme voi saada kotitalousvähennystä jopa 50 % työn hinnasta. Lisätietoja.

Mattojen ja kodin tekstiilien pesu

Painehuuhtelulaitteen avulla teemme mattojen ja kodin tekstiilien pesut helposti paikan päällä. Sillä voidaan pestä tehokkaasti mm. sohvat, patjat ja auton istuimet. Painehuuhtelulaitetta on mahdollista vuokrata tarvittaessa omaankin käyttöön.

Teemme myös mattojen syväpuhdistuksia sekä patjojen ja petivaatteiden syväpuhdistuksia pölypunkeista.

Hinnasto

Siivouspalvelu

Arkisin

39,68 €/tunti

Lauantaisin

43,40 €/tunti

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä

55,80 €/tunti

Mattojen syväpuhdistus

24,80 €/kerta

Ikkunanpesu

tuntiveloituksen mukaan

Tekstiilipesu koneellinen

24,80 €/kerta

Painehuuhtelulaitteen vuokraus

43,40 €/vrk

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Minimiveloituksemme on 2 h / siivous.
Matkakorvausta peritään sekä kaupungin että taajaman alueella 0,45 snt/km.

Laskemme myös urakkatarjouksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Suursiivoukset ja muuttosiivoukset hinnoittelemme erikseen. Yrityssiivoukset hinnoittelemme yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

Huomautukset työstämme on tehtävä viimeistään 2 vrk työn suorituksesta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Eritteiden siivous veloitetaan erikseen. Eläinten omistajilta joudumme perimään eläinten karvojen jälkikäsittelystä koneista ja välineistä 2,00 € + 24 % alv. / siivouskerta.

Ota yhteyttä meihin!

Kerro, mistä palvelusta olet kiinnostunut ja jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Olen kiinnostunut:

Yhteystiedot: