Sopimussiivoukset

Teemme monipuolisia sopimussiivouksia sekä kodeissa että yrityksissä. Säännöllinen siivoaminen pitää kotisi viihtyisänä ja yrityksen tilat aina edustuskelpoisina.

Luotettavat kotisiivoukset

Kodin viikkosiivous on järkevä panostus siisteyteen ja asumismukavuuteen. Jos et itse jaksa tai ehdi siivota, me tulemme apuun. Voit tehdä kanssamme sopimuksen perussiivouksesta esimerkiksi kerran viikossa tai oman tarpeesi mukaan. Palveluistamme voi saada kotitalousvähennystä jopa 50 % työn hinnasta. Lisätietoja.

Siivouspalvelut yrityksille

Hoidamme erilaisten yritysten tilojen siivouksen ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme mm. toimistosiivoukset ja rakennussiivoukset tehokkaasti laadukkaalla laitteistollamme.

Siivouspalvelut taloyhtiöille

Pidämme taloyhtiöiden yleiset tilat siisteinä ja toimivina. Raportoimme tehdyistä toimenpiteistä kuten lattioiden vahauksista, jotta käytetyt aineet ovat tiedossa seuraavaa vahauskertaa varten.

 

 

Hinnasto

Siivouspalvelu

Arkisin

34,72 €/tunti

Lauantaisin

37,20 €/tunti

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä

49,60 €/tunti

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Minimiveloituksemme on 2 h / siivous.

Matkakorvausta peritään taajama-alueen ulkopuolella 0,44 snt/km.

Laskemme myös urakkatarjouksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Suursiivoukset ja muuttosiivoukset hinnoittelemme erikseen. Yrityssiivoukset hinnoittelemme yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

Huomautukset työstämme on tehtävä viimeistään 2 vrk työn suorituksesta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Eritteiden siivous veloitetaan erikseen. Eläinten omistajilta joudumme perimään eläinten karvojen jälkikäsittelystä koneista ja välineistä 2,00 € + 24 % alv. / siivouskerta.

Ota yhteyttä meihin!

Kerro, mistä palvelusta olet kiinnostunut ja jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen kiinnostunut:

Yhteystiedot: