M&M’S Kotipalvelu

Tarjoamme ammattitaitoista ja laadukasta siivouspalvelua Iisalmen, Vieremän, Sonkajärven ja Kiuruveden alueilla. Luotettavuus ja vihreät arvot ovat toimintamme tärkeitä periaatteita.

Vapautamme aikaanne

M&M’S Kotipalvelu on toiminut jo vuodesta 2007 tarjoten siivousapua kotitalouksille sekä yrityksille. Työmme on vapauttaa asiakkaidemme aikaa. Teemme äärimmäistä luottamusta vaativaa työtä kodeissa, ja siksi luotettavuus onkin toimintamme ydinarvo.

Käytämme työssämme korkeatasoisia ja laadukkaita koneita sekä laitteita. Kaikilla työvälineillämme on Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä.

Laadukasta siivouspalvelua ympäristöä säästäen

Pyrimme toiminnassamme vihreään ajatteluun: vältämme liian voimakkaita puhdistusaineita, lajittelemme roskat ja suunnittelemme työmatkat järkevästi hoitaen saman alueen asiakaskohteet samana päivänä.

Laadunhallintajärjestelmän avulla varmistamme, että kaikki tekemämme työt täyttävät asetetut vaatimukset ja tavoitteet. Yrityksemme on laatusertifioitu v. 2011–2013. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, josta löytyy lisätietoja osoitteesta www.ytj.fi.

M&M’S Kotipalvelulla on Ylä-Savon SOTE-kuntayhtymän lausunto 0 % siivouspalveluiden tuottamisesta asiakkaille, jotka hankkivat siivouspalvelut tukipalveluina alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Ylä-Savon SOTE on hyväksynyt yrityksemme myös SMARTUM-palvelusetelin palveluntuottajaksi 1.9.2014 alkaen.

Merike Sirelpuu

Minulla on monipuolinen työkokemus siivous- ja asiakaspalvelualalta ja pidän ammattitaitoani yllä säännöllisellä kouluttautumisella. Minulla on laitoshuoltajan ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ja olen käyneet Startti-yrittäjäkoulutuksen.

Minulla on pohjakoulutuksena liiketalouden merkonomin tutkinto ja lisäksi olen käynyt työhyvinvointiagenttikoulutuksen. Opetan myös Viron kieltä ja olen tehnyt töitä kääntäjänä, tulkkina ja matkaoppaana.

Olen suorittanut NLP Opiston järjestämän 8 viikkoa (31 tuntia) kestäneen NLP Perusteet -verkkokoulutuksen.

Lisäksi olen suorittamassa Life Coaching 1 vuoden verkkokoulutusta. Kouluttajana toimii englantilainen Libby Seery, (Ad. Dip.Psych, Ad. Dip.CBT, Dip. Couns, Dip. NLP, Dip.Psych.Coach) Founder Of Renaissance Life Therapies.

Libby Seery – Online Counselling and Psychotherapy: Specialistin the Therapeutic Use of Technology (BACP Endorced)

Marraskuusta 2016 alkaen aloitin opintojani 1 vuoden ammattilisen täydennyskoulutuksen ihmissuhdetyön ammattilaisille Life Coach Academy Snellman kesäyliopiston alaisuudessa.

Life Coachin koulutus on suunnattu ihmissuhdetyön ammattilaisille, kuten hoito-, opetus ja esimiestehtävissä oleville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja saada enemmän työkaluja päivittäisen työhönsä ja parantaa elämäntaitoja.

Koulutuksessa tutkitaan valmentamisen näkökulmasta ihmisen elämän eri osa-alueita; fyysistä hyvinvointia, henkistä hyvinvointia sekä ihmissuhteista fyysisen ympäristön saakka.

Jätä soittopyyntö: